Digital

Wat kost het om een website te laten maken?

In deze blog lees je over alles wat je moet weten als jij een website wilt laten bouwen.
Voorkom dat je te veel betaalt, en misschien wel belangrijker, voorkom dat je te weinig betaalt.
Lees hieronder waarom!

Inleiding

Wanneer je besluit een website te laten maken, en je zoekt online naar de mogelijkheden, kunnen wij ons goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De uiteenlopende prijzen en aanbiedingen maken het er ook niet makkelijker op.

Wij gaan je zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen, wat een website mag kosten, waar je nu daadwerkelijk voor betaalt en welke keuzes je hebt bij het laten maken van een website. 

wat kost het om een website te laten maken?

Kun je ook te weinig betalen?

Te veel betalen is natuurlijk nooit goed. Maar pas op! Want laat je jouw website voor een te lage prijs bouwen, dan kom je in de meeste gevallen van een koude kermis thuis.

In eerste instantie zul je zeer tevreden zijn met je website. Je vindt het ontwerp mooi en krijgt veel positieve reacties uit je omgeving. Echter kom je er na een tijdje achter dat je website opeens erg traag is geworden, dat hij vrijwel onvindbaar is op het internet en dat hij helemaal niet mobiel responsive is.

Een website die niet mobiel responsive is, werkt slecht of zelfs helemaal niet via de telefoon.

Ook wordt er bij het bouwen van een “goedkope” website vrijwel nooit aandacht besteed aan de beveiliging van de website. Websites die niet of slecht beveiligd zijn, worden vaak binnen no time gehackt.

Hoe zorg je ervoor dat je niet te veel en niet te weinig betaalt

Maar hoe weet je dan of je te weinig betaalt, of juist te veel? Als je online op zoek gaat naar de juiste websitebouwer, vind je veel verschillende bedrijven met ook veel uiteenlopende prijzen.

Hoe kunnen deze prijzen nou zo verschillend zijn? Het verschil zit hem onder andere in de kwaliteit. Voor een professionele website betaal je vrijwel altijd meer dan €500.

Een professionele website zit technisch solide in elkaar, hij is online goed vindbaar, hij werkt goed op alle apparaten en hij heeft een snelle laadtijd.

Ook wordt er veel aandacht besteed aan de beveiliging van de website, dit is belangrijk om hackers buiten de deur te houden.

Los van het feit dat je door middel van een goede beveiliging hackers een stap voor bent is een goede beveiliging ook essentieel voor de vindbaarheid van een website. Dit klinkt misschien raar maar onder andere Google hecht veel waarde aan de beveiliging van een website.

Wij, 12Go Digital, bouwen enkel professionele websites. En we garanderen je, dat je daar niet te veel voor betaalt. Wij bieden professionele websites aan tegen een voordelig tarief omdat wij vinden dat iedereen op een veilige en indrukwekkende manier moet kunnen participeren in de digitale wereld!

Jouw wensen als klant

Los van het feit of een website op technisch gebied al dan niet goed in elkaar zit is de prijs van een website ook sterk afhankelijk van jouw wensen als klant.

Hoe groot moet jouw website worden? Ben je al tevreden met een website die bestaat uit slechts één pagina, ook wel een One-Page-Site genoemd? Of wil je een website met meerdere pagina’s? Zo ja, hoeveel? Ook kan het zijn dat je via jouw website, producten wilt kunnen verkopen, of cursussen aanbieden. En zo zijn er nog veel meer functionaliteiten die je aan jouw website kunt laten toevoegen.

Neem een kijkje op onderstaande pagina om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. 

Anderen lazen ook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws met handige tips. In onze blogs delen wij onze kennis en relevante informatie om jou verder te helpen in de online wereld. 2

BK design in Venlo

Wil je bezoekers werven door middel van slimme marketing campagnes?

BK design in Venlo

Wil je bezoekers werven door middel van slimme marketing campagnes?

BK design in Venlo

Wil je bezoekers werven door middel van slimme marketing campagnes?